• Ravintola Nyyrikki

  • Taverna Pohjan Akka

  • Pub Päätön Kana

  • Ravintola Nyyrikin Iltatähti

  • Nyyrikin kalapöytä arkisin kello 10.30-13.30

Copyright 2021 - Ravintola Nyyrikki

Ravintola Nyyrikin Iltatähti on loistava paikka järjestää minkälaisia juhlia tahansa.Tilassa onnistuu niin syntymäpäivien, keikkojen, leyjulkkareiden kuin edustustilaisuuksien järjestäminen ja mikä parasta tilan saat käyttöösi parhaimmillaan jopa ilmaiseksi. Maksat ainoastaan siitä mitä kulutat.

Iltatähti on valmiiksi varusteltu monenlaisia tarpeita varten. Tilasta löytyy valmiina mm. baari, äänentoistolaitteet, tanssilattia sekä videolaitteet ja sinne on helposti järjesteltävissä mitä tahansa tarvitaan. Iltatähti ovat varattavissa yksityiskäyttöön maanantaista lauantaihin aamusta 02.00 asti.Asiakaspaikkoja tilassa on 100.

Parhaimmillaan tila on saatavilla yksityiskäyttöön jopa ilmaiseksi, mutta kauttamme onnistuvat myös lisämaksusta lisäpalvelut kuten DJ, Karaoke, bilebändit sekä erilaiset ruokatarjoilut. Toisena vaihtoehtona on järjestää ohjelmaa itse jolloin et tarvitse käyttöösi kuin itse juhlatilan. Juhlatilassa palvelee aina baari jonka palvelut ovat luonnollisesti käyttössänne koko illan. Joten jos mielessäsi on järjestää mitä tahansa juhlia, niin ole rohkeasti yhteydessä myyntiin (09) 757 2299 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

Pubissa kisaillaan tietovisan merkeissä, joka keskiviikko ja lauantai. Kilpailu käydään 1-4 hengen joukueissa. Tietovisan aihealueena toimii yleistieto, eli kysymyksiä voi tulla laidasta laitaan. Visan kesto taukoineen on noin 1 1/2 tuntia. Tietovisan vetäjänä ja ylituomarina toimii Petteri ja kisassa parhaiten pärjänneille on luvassa talon lahjakortteja.

Tietovisa kisataan:
Keskiviikkoisin kello 18.00 alkaen
Lauantaisin kello 15.00 alkaen

 

Kakkostuvan tietosuojaseloste on ladattavissa tästä.

 

 

 

Kakkostupa Oy

Ravintola Nyyrikki
Taverna Pohjan Akka
Pub Päätön Kana
Ravintola Nyyrikin Iltatähti

Katuosoite

Pohjolankatu 2
00610 Helsinki

Sijaintimme kartalla

Yhteystiedot

(09) 757 2299
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

.

Liput esityksiin alk. 26€ ja kolmen ruokalajin illallinen 39€.

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä olemme päättäneet rajoittaa paikkakapasiteettiamme talven 2020 kaudelle. Tällä tavoin pystymme varmistamaan tarpeeksi suuret turvavälit esitysilloissamme pilaamatta kuitenkaan intensiivistä tunnelmaamme. Lisäksi myymme yksityistilaisuuksia myös pienemmille seurueille. Tällöin pystymme kaikkein parhaiten takaamaan tilaisuuden turvallisuuden COVID-19:sta huolimatta. Kysy lisää yksityistilaisuuksista puhelimitse numerosta 09-757 2299 tai sähköpostitse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Illallinen on katettuna klo 18.00 alkaen ja teatteriesitykset alkavat klo 20.00. Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleeksi hyvän ruuan ja korkeatasoisen teatterin pariin.