• Ravintola Nyyrikki

  • Taverna Pohjan Akka

  • Pub Päätön Kana

  • Ravintola Nyyrikin Iltatähti

  • Nyyrikin kalapöytä arkisin kello 10.30-13.30

Copyright 2021 - Ravintola Nyyrikki

Juurihoito on Miika Nousiaisen menestyskirjaan pohjautuva esitys, jonka Jarmo Mäkinen ja Ismo Kotro ovat sovittaneet omannäköisekseen kahden miehen hyväntuuliseksi komediaksi.

Elämässä on kolme suurta kysymystä. Kuka olet? Minne menet? Puudutetaanko? Tähän kysymykseen hakevat veljekset Pekka ja Esko vastausta, kun he etsivät isäänsä eri puolilta maailmaa.Onni Kirvuvaara häipyi jättäen Pekan tämän ollessa kolmen vuoden ikäinen. Saman kohtalon oli kokenut vuosia aikaisemmin veljensä Esko, jonka Pekka sattumalta tapaa hammaslääkärissä. Siitä alkaa veljesten matka kadonnutta isäänsä etsimään – aina maailman toiselle laidalle.

Löytävätkö he isänsä vai ihan jotain muuta seikkailunsa aikana. Niin kuin Pekka sen osuvasti kiteyttää: ”Eihän me voida hoitamatonta ongelmaa keskenkään jättää. Tämä selvästi vaivaa meitä molempia.”

Juurihoito on saanut uuden muodon kahden näyttelijän Jarmo Mäkisen ja Ismo Kotron tehdessä vauhdikkaan esityksen kaikki roolit kahdestaan. Noin kymmenen eri hahmoa syntyy lavalla suoraan katsojien silmien alla!
 

Käsikirjoitus: Miika Nousiaisen kirjan pohjalta

Rooleissa: Jarmo Mäkinen ja Ismo Kotro

Liput: 26€