• Ravintola Nyyrikki

  • Taverna Pohjan Akka

  • Pub Päätön Kana

  • Ravintola Nyyrikin Iltatähti

  • Nyyrikin kalapöytä arkisin kello 10.30-13.30

Copyright 2022 - Ravintola Nyyrikki

Tarjoamme tiloja myös kokouspalveluja varten. Käytössämme on eri kokoisia tiloja muutaman hengen tapaamisista aina 100 hengen seminaareja varten.

Pienempiin tapaamiisiin soveltuva Keltainen kabinetti on omiaan kun haluatte tarjota vieraillenne parasta kauniissa ympäristössä. Kabinetissa on käytössänne talon langaton verkko sekä tarvittaessa fläppitaulu.

Suurempiin kokouksiin käytössämme on kolme erinäistä tilaa. Taverna Pohjan Akka on muunnettavissa kokouskäyttöön iltaisin ja viikonloppuisin. Taverna Pohjan Akassa on tilaa 15-40 hengelle ja käytössänne on langaton verkko sekä av-laitteet.

15- 80 hengen tilaisuuksiin voimme tarjota tiloja Ravintola Nyyrikin salista. Tässä valoisassa ympäristössä on käytössänne av-laitteet sekä langaton verkko. Tilasta voidaan tarvittaessa erottaa omaksi kokonaisuudekseen alle 40 hengen osio.

Vaihtoehtoisesti voitte valita myös modernin tyylikkään kabinetti Pohjantähden, joka toimii Ravintola Nyyrikin Iltatähden tiloissa. Ruokailu onnistuu mukavasti Ravintola Nyyrikin salissa tai itse kokoustilassa. Pohjantähdessä käytössänne on langaton verkko, videotykki sekä tarvittaessa äänentoistolaitteet ja tilaa löytyy alle 25 hengen tilaisuuksiin.